Първоначално публикувано от bouncer
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет относно покупка на 159
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от DJraceman Покажи съобщениеСамо да вметна, че има 159ки с алкантара!Алканатарата е доста по груба и седи малко като велур..........................
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
На всичкото отгоре кожата в 159-ките е изкуствена и няма нищо общо с качествените кожени салони на високия клас.
Понеже имах подозрения,че може да си предубеден към мен(жена съм,руса...),специално се обадих на приятел
,чието мнение едва ли ще оспориш
Та,по темата :
Всички части на седалките ,които са по лицевата част и облегалките са от естествена телешка кожа(с изключение на гръб и облицовки,които са от изкуствена )
При вариант "pieno fiore"(включващ и облицовка на таблото с кожа) -всичко е от естествена кожа (понякога с екзотични кожи -като еленова например )Last edited by viki; d.m.y г., 19:22.“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от pooh Покажи съобщениеАлкантарата не е кожа (нито лицева нито обърната), а микрофибърна материя. Най-новите ТИ-ки (като на Иво) ги има в комбинация алкантара и кожа и червен кант.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеMoже серия 3 наистина да има с алкантара,но аз не занех че не е кожа,като на всякъде така я водят..............sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеТова не е вярно !
Понеже имах подозрения,че може да си предубеден към мен(жена съм,руса...),специално се обадих на приятел
,чието мнение едва ли ще оспориш
Та,по темата :
Всички части на седалките ,които са по лицевата част и облегалките са от естествена телешка кожа(с изключение на гръб и облицовки,които са от изкуствена )
При вариант "pieno fiore"(включващ и облицовка на таблото с кожа) -всичко е от естествена кожа (понякога с екзотични кожи -като еленова например )
Подръжката се осъществява с тоалетно мляко за бебета.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от DJraceman Покажи съобщение159 ti серия 3 се прделага с избор от два салона стандартната кожа на всички ТИки и нов салон с алкантара и кожа. [ATTACH]102431[/ATTACH]Mercedes ML 63 AMG 07'
159 TI 2.4JTDm SW 09'
156 2.0 20V Turbo
VW Phaeton 3.0 TDI 09'
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщениеИ,въпреки че кожата се смята за екстра и е с доплащане,този салон е сто пъти по-добър.Не съм сядал в такъв,но кожата наистина не е от най-добрите и трябва да се поддържа редовно за да изглежда, що годе добре.Поздравления за правилния избор!това не е плюш + кожа, а акантара + кожа
sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеe то неговия е най-скъпия варианттова не е плюш + кожа, а акантара + кожа
Точно това имам предвид. Доколкото си спомням,когато гледах преди година конфигуратор и брошура за 159 TI,този салон излиза като стандартен без доплащане, а кожения,като моя е с доплащане.
Затова и казвам,че е тъпо,защото този е в пъти по-добър.Last edited by V_A_N_K_A_T_A; d.m.y г., 15:54.Mercedes ML 63 AMG 07'
159 TI 2.4JTDm SW 09'
156 2.0 20V Turbo
VW Phaeton 3.0 TDI 09'
sigpic
Comment
-
Не си спомням точно как беше но знам, че аз лично не исках кожа въпреки, че колата я поръчах с електрически седалки които са допълнителна екстра и уж можеше само с кожа. Беше една голяма кореспонденция може ли, не може ли с този салон и дали навигацията ще е от новите защото до определен месец на серия 3 се е слагало старата навигация а след това новата и за джантите беше драма защото 19ките вече не се предлагаха за серия 3 само като допълнителна опция.EX 156 1.6 TS
Comment
Comment